Voorjaarpromoties


Gebruik beiden voor de efficiëntste en energiezuinigste combinatie!

Inverter Plus 18KW 230V

• Halveert energieverbruik
• Gemiddeld 10x stiller! Geniet van uw zwembad in alle stilte!
• Soft Starter! Bij opstart gaat deze warmtepomp geleidelijk aan omhoog waardoor dit geen effect zal hebben op de andere toestellen in huis.
De Inverter+ Full-inverter trekt 5x minder ampère tijdens de opstart dan een gewone AAN/UIT warmtepomp.

Meer info: De Inverter+ warmtepomp halveert het energiegebruik en zorgt voor een 10x stillere werking doorheen het volledige zwemseizoen. Bij de start van het seizoen werkt de warmtepomp aan 100% van de capaciteit om het zwembad zo snel mogelijk op te warmen tijdens de eerste dagen. Daarna laat de Inverter+ warmtepomp de snelheid automatisch dalen om de gewenste temperatuur van het zwembad te behouden. De unieke seizoensCOP toont het gemiddelde en dus échte rendement doorheen het volledige zwemseizoen gemeten.

Badu Delta eco vs

• Stilste en meest efficiëntste filterpomp
• Lager energieverbruik
• 3 snelheden
• Verlichting voor nog betere vuilopsporing

Meer info: Deze filterpomp circuleert het zwembadwater. DE nieuwe high-class standaard in de premium reeks met variabele snelheid! Door de vernieuwde hydrauliek en de gepatenteerde motorkoeling is deze pomp een van de stilste en meest efficiëntste van de markt. Deze pomp kan 3 snelheden aan en is eenvoudig in te stellen a.d.h.v. een duidelijke display. De hydrauliek is bovendien zodanig geoptimaliseerd dat naast een opvallend stille en efficiënte werking ook nog een hoger debiet en lager energiegebruik in de hand wordt gewerkt. Het deksel van de voorfilter bevat LED-verlichting zodat eventuele vuiligheid goed wordt opgemerkt. De Badu Delta eco vs bevat een verzonken aflaatstop dat niet kan afbreken.


Rolluiksysteem

Is uw zwembadrolluik aan vervanging toe of zijn slechts sommige lamellen stuk? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij helpen u verder!